Bodrum Gündem

Devlet ve Belediye Mahalleleri Geziyor…

14.01.2012
0
A+
A-

cheap Promethasin

Bodrum Kaymakamı ve Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Ormanlı Türkkuyusu mahallesinde halkın talepleri ve şikayetlerini dinlediler. Sorunların çözümü içinde hemen orada düğmeye bastılar.

buy Nexium

order albuterol Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Haber
Bodrum Kaymakamı Dr.Mehmet Gödekmerdan köylerden sonra şimdi de mahalleri dolaşarak sorun ve dilekleri yerinde öğreniyor. Turkkuyusu Cami kahvcesinde mahalleli ile bir araya gelen Bodrum Kaymakamı Dr.Gödekmerdan ve Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Ormanlı mahalle muhtarı Bahattin Aşkın ile birlikte mahalle sorunlarını dinlediler. Mahallenin sokak aydınlatmasının olmadığı yönünde gelen şikayet üzerine Kaymakam Dr.Gödekmerdan hemen AYDEM Yetkililerini telefon ile arayarak bu sorunun giderilmesi için talimat verdi. Turkkuyusu camii yanında bulunan sarnıç ile ilgili bir restarosyaon çalışması yapılmasını talep eden mahallelire Belediye Başkan Yardımcısı Ormanlı tarafından Bodrum Belediyesi sınırları içindeki tüm sarnıçların retore edileceği yönünde projelerinin olduğunu ve buradaki sarnıçın da kaymakamın da araya girmesi ile öne alınarak restore edileceğini söyledi.
Bodrum Şehir stadının mahallenin sabah erkenden spor yapabilmesi için mahalle muhtarına verilmesi de hemen orada sağlandı. Caminin yanında bulunan tuvaletinde düzenlenmesi için çalışmaların başlatılmasına karar verilerek Belediye tarafından çalışmaların önümüzdeki hafta başlatılacağı ifade edildi.
Tarihi Turkkuyusu Camiinin de restarasyon çalışması yapılarak güzelleştirilmesi mahalle toplantısında alınan kararlar arasında.
Bodrum?un tanınmış isimlerinden Bekir Çilek?in de katıldığı toplantıya, Nurten Çakıcı Bıçak, Hüseyin Maksutoğlu, İbrahim Başkaya ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz de katıldılar.
Mahalle halkı kaymakamın bu kdar ilgili olmasından ve mahalleye kadar gelerek kendilerini dinlemesinden dolayı çok memnun olduklarını dile getirdiler.

ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Belgin Takunyacıoğlu dedi ki:

    Haberimiz bile olmadı,memnun olanlar belli kişiler herhalde:)

  2. Nurten Çakıcı Bıçak dedi ki:

    Fatihçim güzel bir başlık atmışsın türkkuyusu mahallesi memnun diye…nasıl memnun olmasın ki mahallle..merkeze en yakın ve en eski mahalle olan türkkuyusu üvey evlat muamelesi gördü bugüne kadar..ilk defa bir kaymakam mahallemizi ziyaret etti ve sorunlarımızı dinledi.sende gördün ki bazı sorunları anında halletti.yazıp çizip bakarız sonra deyip gitmedi.Kaymakama anlattığımız sorunlar yeni değildi.yazılı ve sözlü olarak daha önce ilgili kurumlara bildirlmişti.bakarız,hallederiz denilmişti bizlere…