Bodrum Gündem

Konacık?ta Bayramlaşma?

26.10.2012
0
A+
A-

Konacık Belediyesi başkanı Mehmet Tosun ve Meclis Üyeleri konacıklılar ile bayramlaştılar. Bayramlaşma törenine vatandaşların katılımı yoğun oldu. Başkan Tosun gazetecilerin bayramını özellikle kutladı.

Aciclovir creme Bodrum Gündem Haber Cheap Lamisil

Kurban Bayramının 2. Gününde Konacık Belediye Meclis Salonu?nda düzenlenen bayramlaşma törenine; Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ile Belediye Meclis Üyeleri, MHP Konacık Belde Başkanı Eczacı Burak Söğütlü, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aytekin Çanakcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konacıklıların yoğun ilgi gösterdiği törende, Belediye Başkanı Mehmet Tosun tek tek ilgilendiği vatandaşların bayramlarını kutladı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen bayramlaşmada, vatandaşlarla hem sohbet edildi hem de ikramlarda bulunuldu.

İki bayramı bir arada idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ?Her bayramda olduğu gibi, vatandaşlarımızla, meclis üyelerimizle ve Belediye personelimizle bayramlaşıyoruz. Akabinde de Konacık?taki ve başka bölgelerdeki yaşlılarımızı ziyaret etmek suretiyle, Kurban Bayramını dolu dolu geçirmeyi planlıyoruz.? dedi.

Mehmet Tosun?dan Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarına Davet?

29 Ekim Türkiye Cumhuriyetinin 89. Kuruluş Yıldönümü kutlamalarının da, kurban bayramının hemen ardından yapılacağını hatırlatan Konacık Belediye Başkanı Mehmwet Tosun ?Mutluyuz, çünkü iki bayramı bir arada yaşıyoruz. Mübarek Kurban Bayramı ve 89. Yılını kutlayacağımız, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını idrak edeceğiz. Pazartesi Cumhuriyet Bayramı kutlamalarından sonra akşam düzenleyeceğimiz fener alayına da tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşundan bu yana geçen süre 89 yıl, neredeyse bir asır ve biz Cumhuriyetimizin 89. Yıl kutlamalarına çok önem veriyoruz. İnşallah her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlarımızın yoğun katılımı ile Fener Alayımızı coşkulu bir şekilde kutlamayı planlıyoruz. Bizler belediye olarak bunlara özen gösteriyoruz. Bu geleneklerimize, göreneklerimize, milli ve manevi günlerimize sahip çıkmamız gerektiğini düşünüyoruz. Bu anlamda her yıl olduğu gibi daha geniş katılımla, daha geniş halk kitlelerine ulaşmak suretiyle bayramınızı kutluyorum.? dedi.

Gazetecilerin Bayramını Özellikle Kutladı? Valtrex no prescription

Başkan Tosun basın mensuplarının da bayramını kutlayarak ?Sizler bayram, tatil demeden çalışıyorsunuz. Zor bir görev yaptığınızın bilincindeyiz. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.? dedi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.