Bodrum Gündem

BODTO Meclisi Başkanını Seçiyor

BODTO Meclisi Başkanını Seçiyor
18.05.2013
0
A+
A-

12 Mayıs Pazar günü 10 meslek grubu için yapılan seçimin ardından, 18 Mayıs Cumartesi günü (bugün) BODTO Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri seçilecek.

cheap Kamagra Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-18 Mayıs 2013 buy Valtrex online no prescription generic Kamagra

Bodrum Ticaret Odasının 10 meslek grubunun meclis ve meslek komiteleri üyeleri, 12 Mayıs Pazar günü yapılan seçimin ve ardından Bodrum İlçe Seçim Kurulu ve Yüksek Seçim Kurulu’na yapılan itirazların karar bağlanması ile sonuçlandı. Seçim ve itirazların sonucunda Mahmut Kocadon önderliğinde, Mavi oy pusulası ve “BODRUM İÇİN BİZBİRİZ” sloganı ile yarışan grup 20 meclis üyesi çıkarırken, oldukça iddialı bir şekilde seçime hazılanan, başkan adayı olamadan, Turuncu oy pusulası ve “BODRUM VİZYON HAREKETİ” sloganı ile  yarışan grup ise 10 meclis üyesi kazanmıştı.

Yasalar gereği 18 Mayıs Cumartesi günü de BODTO Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri seçilen 30 üye tarafından belirlenecek. Sabah saat 09:00’da İlçe Seçim Kurulu gözetiminde başlayacak olan seçim, saat 17:00’de sona erecek. 30 Meclis üyesinin oylarını erkenden kullanması durumunda İlçe Seçim Kurulu saat 17:00’ye kadar bekleyip beklemeyeceği ise bilinmiyor.

Geçmiş dönemlerde olduğu gibi 12 Mayıs Pazar gününden bu yana Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerinin seçimi için yoğun bir kulis çalışması yapıldığı biliniyor. 20 meclis üyesine sahip olan ve başkanlık için aday olan Mahmut Kocadon’un seçilmesine kesin gözü ile bakılırken, BODTO yönetim kurulu üyelerinin kimler olacağı açıklanmadı.

En çok merak edilen ise Vizyon Hareketi’nin başkan adayı. Sokaklarda Bodrum Vizyon Hareketinin başkan adayı olarak bir kaç isim geçsede, kesin bir bilgiye ulaşılamıyor. Dr.Oğuz Poyraz’ın ve Erhan Topanoğlu’nun uzun süreden bu yana isimleri başkanlık için konuşulsa da, itirazlar sonucu 10.gruptan meclise giren Bülent Manzak’ın da başkanlığa aday olabileceği de yine sokaklarda konuşulanlar arasında.

20 Mayıs Pazartesi günü ise BODTO Meclis Başkanlığı için seçim yapılacak.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.