Bodrum Gündem

Malkoç Ailesi Annelerini Toprağa Verdi

04.09.2013
0
A+
A-

Valtrex cheap

Bodrum’un tanınmış Psikiyatrislerinden Dr.Atilla Malkoç’un eşi, Halikarnas Diyaliz Grubu sahiplerinden Dr.Zeki Koray Malkoç ve Emre Levent Malkoç’un anneleri Ayşe Neşe Malkoç Bitez’de toprağa verildi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem-3 Eylül 2013

2 Eylül Pazartesi günü yaşama veda eden Dr.Atilla Malkoç’un eşi, Dr.Zeki Koray Malkoç ve Emre Levent Malkoç’un anneleri Ayşe Neşe order Cialis super active Malkoç Bitez Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Bitez Mezarlığında toprağa verildi. Güçlükle ayakta duran ve hayat arkadaşını sonsuzluğa uğurlayan Dr.Atilla Malkoç’un yanından ayrılamayan evladı Emre Levent Malkoç’un da acısı gözlerinden okunuyordu. Merhume Ayşe Neşe Malkoç’un büyük evladı Dr.Zeki Koray Malkoç ise cenaze töreninin tüm organizasyonunun sorumluluğunu taşıdı. Annesini kendi elleri ile toprağa yatıran Dr.Malkoç, annesinin mezarında rahat etmesi için adeta çırpındı. Büyük evlat Dr.Malkoç’un mezar tahtalarını yerleştirmesinin ardından güçlükle de olsa hayat arkadaşının mezara yerleştirilene kadar dikkatle izleyen Dr.Atilla Malkoç küçük evladı Emre Levent Malkoç’un da desteği ile eşinin mezarına ilk toprağı attı. Gözyaşları içinde cenazeye gelenlere eşini anlatan Dr.Malkoç’u dostları yalnız bırakmadılar.

get Valtrex Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, AKP İlçe Başkanı Akif Demiröz, MHP Bodrum İlçe Başkanı Asım Başaran, CHP İlçe Sekreteri Şahabettin Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Bodrum Belediye Başkan aday adaylarından Erman Aras ve babası Ömer Aras, Malkoç ailesinin dostları ve akrabaları cenaze törenine gelerek Ayşe Neşe Malkoç’u son yolculuğuna uğurladılar.

Merhume Ayşe Neşe Malkoç’un toprağa verilmesinin ardından aile taziyeleri kabul etti.

ETİKETLER: ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.