Bodrum Gündem

Sağlık Adına Önemli Bir Yatırım

23.06.2014
0
A+
A-

ozel_bodrum_manset

buy Valtrex online no prescription
buy propranolol

Özel Bodrum Hastanesi’nin teknolojiyle tecrübeyi birleştirdiği Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi hastanede verilen açılış kokteyli ile Bodrum’un hizmetine girdi.

Özel Bodrum Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, hastane bahçesinde yapılan görkemli bir açılışla hizmete girdi. Açılış kokteyline Bodrum’un iş ve sosyal dünyasından çok sayıda davetli katıldı. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Kızılay Genel Müdür Yardımcısı Nihat Adıgüzel, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, BODTO Başkan Yardımcısı İbrahim Akkaya, BESİAD Başkanı Engin Ali Kaplan, Bodrum Sağlık Vakfı Başkanı Ahmet Biçer, Turgutreis Marina Genel Müdürü Ali Erkan Bezirgan ile birlikte sivil toplum örgütleri temsilcileri, işadamları ve 500’e yakın seçkin davetli açılış kokteylinde yer aldı.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin açılışını Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Kızılay Genel Müdürü Yardımcısı Nihat Adıgüzel, Özel Bodrum Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Abdullah Servet, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Nüket Vural birlikte yaptılar.

Önemli Bir Yatırım… Xenical order

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan Özel Bodrum Hastanesi’nde hizmete giren merkezin Bodrum için çok önemli olduğunu ve böyle bir yatırıma daha imza atan Özel Bodrum Hastanesi’ni kutladığını söyledi.

Özel Bodrum Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr Uz. Dr. Nüket Vural ise merkezde ileri teknoloji ürünü tıbbi cihazlar kullanıldığını belirtti. Uz.Dr.Vural “Elektroterapi, rehabilitasyon gibi, fizik tedavide kullanılan tüm yöntemler merkezimizde uygulanmakta. Tecrübemizle teknolojimiz birleşince hastalarımız gördükleri tedaviden son derece memnun kalıyor. Bizim hastalarımız genellikle ağır hastalardır, umarım kimsenin ihtiyacı olmaz, ancak ihtiyaç anında her türlü hizmeti verebilecek donanım ve tecrübedeyiz” dedi.

Açılış kurdelasını kestikten sonra Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ve beraberindekiler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni gezdi ve buradaki cihazlar ve uygulamalarla ilgili Uz. Dr. Nüket Vural’dan bilgi aldı.

Özel Bodrum Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görev yapan Uz. Dr. Nüket Vural, fizik tedavi ihtiyacı olan çocuk ve yetişkinlerin tedavisini yılların verdiği deneyimle büyük bir titizlikle yürütürken, hasta ve yakınlarıyla kurduğu sıcak iletişimle ve özellikle engelli çocuklara yönelik yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleri ile de dikkat çekiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.