Bodrum Gündem

Otomobil Ödüllü Tavla Turnuvası

12.10.2014
0
A+
A-

Zarlar-Düşeş-Citroen-Beleş
Diflucan cheap Delfi Otel tarafından kış sezonun yaklaştığı günlerde, Bodrum’u hareketlendirmek için 9-12 Ekim tarihlerinde turnuvası düzenlendi. Otomobil ödüllü 1. Uluslararası Ödüllü Tavla Turnuvası öncesinde Bodrum Belediye Meydanı’nda düzenleme komitesi tarafından basın açıklaması yapılarak, turnuva ile ilgili bilgi verdi.

Bodrum Gündem Haber
Bodrum’da 9-12 Ekim tarihlerin Delfi Otel’de düzenlenecek 1. Uluslararası Ödüllü Tavla Turnuvası öncesinde, düzenleme komitesi tarafından Belediye Meydanı’nda basın açıklaması yapıldı. “Zarlar Düşeş, Citroen Beleş” order Paxil sloganı ile Bodrum Belediyesi ve Öz Kasapoğlu Otomotiv’in destekleriyle düzenlenen turnuvanın kayıtları başladı. Bodrum Belediye Meydanı’nda, yarışmanın birincisine ödül olarak verilecek Citroen Marka C-4 2014 model otomobil sergilenirken, yarışma kayıtları da bir turnuva görevlisinin bulunduğu başvuru masasına yapılıyor. Organizasyon komitesinde yer alan bir görevli kadın ise zar kostümü giyerek Delfizar ismiyle yarışmanın maskotu oldu. Belediye Meydanında temsili olarak tavla oynandı.
Yarışmada dereceye giren ilk üçe kupa verilirken, turnuvada birinci olan tavla sever, Citroen Marka otomobil kazanacak. Dereceye giren diğer yarışmacılara ise LCD Televizyon, Cep Telefonu, Alarm Sistemi, tablet ödüllerinden biri verilecek.
Delfi Otel Genel Müdürü Mehmet Dağoğlu, 1. Uluslararası Ödüllü Tavla Turnuvası’nın 9 Ekim’de başlayacağını belirterek, “Turnuvamıza 100’ü aşkın tavla sever başvurdu. 7 sayı üzerinden çift eleminasyon kuralı ile yapılacak turnuva için yurt dışından da katılım gerçekleşti. 4 gün boyunca tavla severlerin hem tavla oynayarak, hem de Bodrum’da tatil yaparak güzel bir turnuva geçirmelerini diliyoruz. Turnuvayla ilgili, kar amacımız yok, kış aylarının başladığı günlerde Bodrum’da hareketlilik yaşanmasını sağlamak istiyoruz” buying Viagra online dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.