Bodrum Gündem

MHP Muğla Aday Adaylarını Tanıttı

01.04.2015
0
A+
A-

Scin care cheap Colchicine mhp-muğla-aday-adayları-tanıtıldı-(17)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Teşkilatı, düzenlediği toplantı ile 7 Haziran 2015’te yapılacak Genel Seçimlerde Muğla Milletvekili Aday adaylığına soyunan isimleri tek tek tanıttı. Muğla Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda yoğun bir katılım ve coşkuyla düzenlenen aday tanıtım toplantısında, 20 aday adayı birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Bodrum Gündem Haber

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen aday adayları tanıtım toplantısına 20 aday adayının yanı sıra, MHP Muğla Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Erdoğan, MHP Muğla İl Ocak Başkanı Aşkın Yıldız, MHP İlçe Başkanları, MHP Üyeleri ve delegeler katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını yapan MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, MHP Muğla İl Teşkilatı tarafından düzenlenen ve Milliyetçi Hareket’in iktidarının habercisi olarak tanımladığı Aday Adayları tanıtım toplantısına katılanlara teşekkür ederek başladığı konuşmasında; buy cheap Lithium “8 Haziran sabahı uyanacağımız Türkiye, güçlü ve mutlu bir Türkiye’nin habercisidir. Pusulası şaşmış hükümette memleketi birbirlerine peşkeş çekenler, parselleyen iktidar yanlılarının, eli kanlı eşkıya ile pazarlığa tutuşanların kullanım süreleri artık dolmuştur. Sabrı ile taşı çatlatan aziz Türk Milleti’nin de artık sabrı tükenmiştir” dedi.
Başkan Korkmaz, Türkiye’yi içinde bulunduğu durumdan kurtarabilecek tek adresin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu dile getirerek, 7 Haziran 2015’te yapılacak genel seçimlerinde Muğla’da başarılı bir secim geçireceklerini ve amaçlarının Muğla’dan parlamentoya en az 2 milletvekili taşımak olduğunu söyledi.
Yapılan açılış konuşması sonrası 20 Milletvekili aday adayı sahneye davet edilerek, birlik ve beraberlik pozu verdiler. Aday adaylarından İş adamı Saim Gürsoy ise sahneye çıktığında Milletvekilliği aday adaylığından çekildiği açıklamasında bulundu.
ASIM BAŞARAN; “MİLLETİN SESİ OLMAK İÇİN ADAYIM”
Milletvekili Aday Adaylarının kendilerini tanıttıkları konuşmalarda ilk olarak sahneye çıkan MHP Bodrum Geçmiş Dönem İlçe Başkanı ve Bodrum’dan MHP Muğla Milletvekili Aday Adayı Asım Başaran, salondan büyük alkış alan uzun konuşmasında şunları söyledi;
“Hepimizi bu salonda birleştiren Türk Milleti’nin asil bayrağına ve asil değerlerine olan gönül bağımızdır. Biz bugün içinde yaşadığımız durumda meselelere duyarsız kalamayız. Eğer bir ülkenin Başbakanı ve Cumhurbaşkanı, o ülkeye kastetmiş teröristler için ‘ne istediler de vermedik’ diyorlarsa, ben de bu ülkenin verilecek bir tane bile çakıl taşı yoktur diyen sesi olmak için aday oldum” dedi.
MHP Muğla Milletvekili Aday Adayları Asım Başaran, Cihan Şimşek, Doğan Demiröz, Faruk Çam, Uzm Dr. Hacı Çelik, İdris İspirli, MHP Muğla Milletvekili ve aday adayı Mehmet Erdoğan, Murat Bıçak, Nazmi İyibilir, Prof. Dr. Peyami Cinaz, Ramazan Kıvrak, Sadi Taşkın, Saim Gürsoy, Av. Salih Soykan, Serkan Şafak ve Süleyman Taşkın’ın katıldığı toplantıda aday adayları neden aday olduklarını ve kendilerini tanıttıkları konuşmalar yaptılar.
ALİ KINIK COŞTURDU…
MHP Muğla İl Başkanlığı tarafından düzenlenen aday adayları toplantısında Ali Kınık’ın sahneye çıkmasıyla birlikte coşku adeta doruğa çıktı. Birbirinden güzel şarkılarını salonu dolduran partililer için seslendiren Ali Kınık, sevilen şarkılarını salondakiler ile birlikte söyledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.