Bodrum Gündem

CİNAYET ZANLISI NİŞANLISI ÇIKTI

CİNAYET ZANLISI NİŞANLISI ÇIKTI
07.05.2015
0
A+
A-

???????????????????????????????????? price of doxycycline

Bodrum’da önceki gece evinde bıçaklanarak öldürülen Haluk Pakbıyık’ın cinayet zanlısı nişanlısı Merve I. çıktı.

Buy Toradol buy Vermox Bodrum Gündem Haber

Gümbet Mahallesinde bulunan 65 Evler Sitesi’nde yaşanan olayda, Haluk Pakbıyık evinin giriş kısmında kanlar içerisinde bulunmuştu. Olay yerine gelen 112 ekipleri yerde kanlar içerisinde yatan Haluk Pakbıyık’ın kalbinin üzerinden aldığı tek bıçak darbesiyle öldüğünü belirlerken, cinayeti soruşturan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayı derinleştirince, cinayet zanlısı Haluk Pakbıyık’ın 24 yaşındaki nişanlısı Merve I. çıktı.

Edinilen bilgiye göre Haluk Pakbıyık ve Merve I.’nın 4 yıldır sevgili oldukları ve kendi aralarında nişanlandıkları öğrenildi. Bu dört yıl içinde kavga ettikleri gerekçesiyle birçok kez karakolluk oldukları öğrenildi. Birden fazla 3’er aylık uzaklaştırma aldığı öğrenilen Haluk Pakbıyık’ın son olarak yaklaşık bir ay önce Merve I. ile tekrar barıştığı öğrenildi.

Haluk Pakbıyık’ın öldüğü akşam öncesi Pakbıyık’ın çalıştığı kafeden birlikte ayrılan çift, Pakbıyık’ın Gümbet 65 Evler Sitesi’nde bulunan evine gitti. Evde birlikte yemek yedikten sonra bir süre birlikte oturan çiftten Merve I., nişanlısı Pakbıyık’a ilişkilerini bitirerek ayrılmak istediğini söylemesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışma sırasında meyve bıçağının sapı ile nişanlısının evden çıkmasını engellemek isteyen Haluk Pakbıyık’ın elinden bıçağı alan Merve I., yaşanan arbede sırasında Pakbıyık’ı bıçakla göğsünden yaraladı.

Nişanlısını kanlar içinde gören Merve I. panik halinde 112 ekiplerini arayarak nişanlısının kanlar içinde eve girerek yere düştüğünü söyledi. 112 ekiplerinin haber verdiği polis ekipleri de olay yerine doğru yola çıktı. Pakbıyık’ın evine gelen 112 ekipleri yerde kanlar içerisinde yatan Pakbıyık’ın öldüğünü belirlerken, Merve I. olay yerindeki ilk ifadesinde nişanlısıyla evde oturduklarını, sonra Pakbıyık’ın evden dışarı çıktığını, daha sonrada kanlar içerisinde eve geldiğini ve yere düştüğünü söyledi.

Haluk Pakbıyık’ın olay yerinde hayatını kaybetmesi üzerine tek görgü tanığı olan Merve I. sorgulanmak üzere gözaltına alınarak Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Burada çelişkili ifadeler veren Merve I., sorgulamanın ilerleyen saatlerinde ağlayarak nişanlısıyla kavga ettiklerini ve yaşanan arbedede de nişanlısını bıçak ile kendisinin yaraladığını söyleyerek cinayeti itiraf etti.

Pakbıyık’ın öldüğü evinde ve çevresinde yapılan ilk aramalarda bulunamayan suç aleti, Merve I.’nın ifadesinin ardından evin yakınındaki bir çöp konteynırında bulundu.

Cinayet zanlısı Merve I. Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından yoğun güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolü için Bodrum Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Çelik yelek giydirilen ve kelepçe takılan Merve I.’nın yanında bulunan kadın polis memurlarının da çelik yelek giydiği görüldü. Sağlık kontrolünün ardından Bodrum Adliyesi’ne götürülen Merve I.’nın gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Merve I. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Pakbıyık’ın Cenazesi Memleketine Gönderildi

Nişanlısıyla girdiği tartışma sonrası aldığı tek bıçak darbesiyle hayatını kaybeden 25 yaşındaki Haluk Pakbıyık’ın cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumu’nda ki otopsi işlemlerinin ardından Bodrum Kumbahçe Mahallesinde ailesinin evine getirildi. Burada düzenlenen törenin ardından, Paybıyık’ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Balıkesir’e götürüldü.

 

 

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.