Bodrum Gündem

CEVAT SOYSAL VE DİDEM ŞENGÜL EVLENDİ…

19.09.2015
0
A+
A-

BODRUM BELEDİYESİ ESKİ MECLİS ÜYESİ CEVAT SOYSAL VE BELEDİYE ÇALIŞANI DİDEM ŞENGÜL DÜNYA EVİNE GİRDİ…

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem Buy Viagra online

2009-2014 döneminde CHP’den Bodrum Belediye Meclis Üyeliği yapan Cevat Soysal ile Bodrum Belediyesi emekçilerinden Didem Şengül yaşamlarını birleştirdiler.

Bodrum Belediye Meclis geçmiş dönem üyesi Cevat Soysal ile Bodrum Belediyesi çalışanlarından Didem Şengül geçtiğimiz hafta sonu Bodrum’un geleneklerine uygun olarak yapılan “Ağırlık” töreni ile başladı. 16 Eylül günü de erkek tarafı Cevat Soysal’ın Atatürk caddesi Kaymakam sokakta bulunan evinde, kız tarafı da Trafo’da kına gecesine başladı. Erkek tarafının dünyaca ünlü Cumhuriyet Caddesinden davul ve zurna eşliğinde Trafo’ya kadar yürümesi ise yerli ve yabancı turistlerinde ilgisini çekti. Belediye Başkan Yardımcısı Taner Uslu ile birlikte meclis üyelerinin de katıldığı Kına gecesinde sahneye çıkan buy cytotec Buy Fluoxetine “Zenne” kına gecesine damgasını vurdu.

didem-cevat-soysal-düğün-ve-kına-(111)BODRUM İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞTIK…

Didem Şengül ve Cevat Soysal’ın düğün törenleri ise Ortakent’te bulunan Müsekebi Et Mangal’da gerçekleştirildi. Düğü törenine Muğla CHP Milletvekili Av.Akın Üstündağ, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Belediye Başkan Yardımcıları Taner Uslu, İsmail Altındağ, Kemal Orman ve Bodrum Belediye Meclis üyeleri ile birlikte 2009-2014 döneminde birlikte görev yaptığı belediye meclis üyeleri, ailelerin dostları, akrabaları ve çiftin yakın arkadaşları katılırken, nikahı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kıydı. Damadın annesi Naime Soysal ve gelinin annesi Gülsem Talay’da evlatlarının mürüvvetini görmekten dolayı çok mutlu oldukları gözlendi.

Düğünde Aykoç ve Esra’nın sahne aldı. Aykoç ve Esra seslendirdikleri müthiş şarkılar ve performansları ile geceye renk katarken, Didem ve Cevat çifti Kayahan’ın “Bizimkisi Bir Aşk Hikayesi” şarkısı eşliğinde ilk danslarını yaptı. Oldukça heyecanlı olan çiftin nikahını kıyan Bodrum belediye Başkanı Mehmet Kocadon Cevat Soysal ile birlikte Bodrum’a bir çok hizmette bulunduklarını ve beş yıl boyunca uyum içinde çalıştıklarını söylerken, Didem Şengül’ün de çalışkan ve güler yüzlü bir personel olduğunu ifade etti.

Uzun süren takı töreninin ardından davetliler Aykoç ve Esra’nın şarkıları eşliğinde eğlendiler. Didem ve Cevat Soysal’ın düğünü geç saatlere kadar sürdü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.