Bodrum Gündem

BÜYÜKŞEHİR BODRUM’U YOK SAYMAYA DEVAM MI EDİYOR ?

büyükşehir bodrumu yok saymaya devam mı ediyor (3)Her yıl Bodrum Çevre Yolu üzerindeki ışıklandırmalara asılan Türk Bayraklarının bu yılki 30 Ağustos Zafer Bayramında asılmaması gözleri Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne çevirdi.

Bodrum Gündem Haber

Son olarak Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından “86.İzmir Enternasyonal Fuarı’na Görkemli Açılış…” başlıklı haber için Muğla yerel ve ulusal basın kuruluşları ile ajanslara servis edilen fotoğrafta Bodrum’un yer almaması neticesinde “Muğla Bodrum’u Yok Sayıyor” şeklinde iki belediye arasında soğuk rüzgarların esmesine neden olmuştu.

Daha bu olay sıcaklığını korurken Muğla Büyükşehrin hizmet alanına giren ve her yıl Bodrum Çevre Yolu üzerindeki ışıklandırmalara asılan Türk Bayraklarının bu yılki 30 Ağustos Zafer Bayramında asılmamasının ardından gözler Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne çevrildi.

Yaptığımız araştırma neticesinde Muğla Büyükşehir Belediyesinin Karayolları ile aralarında yaşadığı yetki ve sorumluluk dağılımı konusundaki koordinasyon eksikliği nedeni ile Bodrum’un ana caddelerinin Zafer Bayramı’nda bayraksız kaldığı ortaya çıktı.

Durumu fark eden bazı vatandaşlar duruma sosyal medyadan tepki gösterdi. Yokuşbaşı Mahallesi’nden başlayarak Bitez Kavşağına kadar uzanan Emin Anter Bulvarı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Atatürk Bulvarı üzerindeki ışıklandırmalara bu sene Türk Bayrağı asılmadığı görüldü.
Bununla birlikte Bodrumlu esnaf ve vatandaşlar ev, dükkan pencereleri ile sokak aralarına bayraklar asarken, restoranı olan esnaflar da tüm masaları 30 Ağustos Zafer Bayramı adına Türk bayrakları ile  donattılar.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.