Bodrum Gündem

HATİCE ORMAN’I İMZA GÜNÜNDE SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI…

HATİCE ORMAN İTAP İMZA GÜNÜ (1)Bodrumlu eğitimci Hatice Orman’ın yazdığı Merhaba Halikarnas Balıkçısı ve Cevat Şakir’in Bodrum’u  isimli iki kitabın imza gününde sevenleri kendisini yalnız bırakmadı.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum Belediyesi Trafo Hakan Aykan Kültür Merkezinde yapılan imza gününe Bodrum Belediyesi Başkan yardımcıları Taner Uslu ve Kemal Orman, meclis üyesi Niyazi Atare- Dursun Yiğit, Hülya Kocadon, Karya Rotary Derneği dönem başkanı Aliye Muslu, eğitim camiasından arkadaşları, velileri ve öğrencileri hazır bulundu.

HATİCE ORMAN İTAP İMZA GÜNÜ (35)Hatice Orman kitap imza günü ile ilgili olarak şunları söyledi “Cevat Şakir’in Bodrum’u adlı yapıt; 1925 yılında Cevat Şakir Bodrum’a geldiğinde nasıl bir Bodrum bulduğu, O yılların Bodrum’unda sosyal yaşam, insan ilişkileri, ekonomik yaşamın nasıl olduğu ile ilgili.  Cevat Şakir’in geldiği yıllarda Bodrum’da iyi niyetli insanlar, el değmemiş bir doğa ve deniz vardı . O bütün bunları engin bilgisiyle ilmek ilmek işledi, eğitti, öğretti. Dost canlısı, almadan vermeye alışmış saf ve iyi niyetli insanların  memleketi Bodrum  Cevat Şakir’in en büyük eseridir.

Sizleri 2018 yılının penceresinden 1925‘lerin küçük balıkçı kasabası Bodrum’a  yani Cevat Şakir’in Bodrum’una götürmek istedim . Güzel Bodrumumuzdan  gönlü insan ve doğa sevgisiyle dolu bütün insanlara merhaba” dedi.

Bodrum’da ilk kez imza günü düzenlediği için oldukça heyecanlı olan Hatice Orman, kitap imza gününe katılanlarla uzun uzun konuşarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.