Bodrum Gündem

Veteriner Müzisyen Alpagut Öztaş Vefat Etti…

Veteriner Müzisyen Alpagut Öztaş Vefat Etti…

Bodrum’da müzisyenlik ve veterinerlik yapan Alpagut Öztaş, geçirdiği kalp krizi sonrası vefat etti.

Çiçek Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum eğlence hayatının tanınan simalarından müzisyen Alpagut Öztaş, geçirdiği kalp krizi sonrası yaşama tutunamayarak vefat etti.

1965 doğumlu 55 yaşındaki Alpagut Öztaş, uzun yıllardır veterinerliğin yanı sıra a Bodrum’da pek çok yerde de sahne aldı. Çaldığı gitarı eşliğinde seslendirdiği yerli ve yabancı şarkılarla Bodrum’un sevilen simaları arasına giren müzisyen genç yaşta hayata veda etti.

Yakın arkadaşlarından müzisyen İlkin Tokay sosyal medyada ölüm haberini şu cümlelerle duyurdu “Üzüntümüz tarifsiz, hayat çok acımasız, güzel insanlarımız bir bir eksiliyor. Arkadaşımız, dostumuz, kardeşimiz, canımız güzel insan ALPAGUT ÖZTAŞ’ı kalp krizi neticesinde kaybettik. Tüm yakınlarına, sevenlerine başsağlığı sabır ve metanet diliyoruz. Mekânın Cennet olsun özel insan, daima gönlümüzde olacaksın.” Dedi.

Arzu Önder Öztaş ile evli ve ilk eşinden bir kız çocuğu olan Alpagut Öztaş, Gümbet’te bulunan üst katında yaşamını sürdürdüğü ve alt katında veterinerlik hizmeti verdiği klinikte kalp krizi geçirdi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamayan Alpagut Öztaş, bugün aile yakınlarının katılacağı cenaze töreni ile sonsuzluğa uğurlanacak.

23 Aralık’ta doğum gününü kutlamaya hazırlanan Alpagut Öztaş’a Bodrum Gündem Ailesi olarak Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Yorumlar

  1. Carina dedi ki:

    Çok üzücü,dostumuz oğlumuz,veteriner amçamızdı.çok iyi bir insan göçtü.