Bodrum Gündem

Bodrumda Köpek Katliamı Durmuyor..

Yalıda bir hafta içerisinde zehirlenerek öldürülen on köpek hayvan severleri isyan ettirdi.

Bodrumda Köpek Katliamı Durmuyor..
27.01.2011
0
A+
A-

  buy Strattera 40 mg


 


Bodrum’da Köpek Katliamı Durmuyor…


Yalı’da bir hafta içerisinde zehirlenerek öldürülen on köpek hayvan severleri isyan ettirdi.


Bodrum Gündem Haber


Anneleri ölen ve on günlük yavruları sokakta kalan köpek yavrularını hayvan severler evlerine alıp beslerken, bazı yavruları da dernek başkanı Füsun Uslu alarak hayvan barınağına götürdü. Yalı Belediye Başkanı’na sert tepki gösteren Bodrum Hayvan Hakları Derneği başkanı Füsun Uslu “Hergün kentin farklı beldelerinden zehirlenerek öldürülmüş hayvan ihbarları geliyor. Bu kezde Yalı beldesi katliamın adresi oldu. Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından çıkarılan yasalara uymayan belediyelere acilen tedbir almaları konusunda uyarılarda bulunuyoruz,. Aksi takdirde suça ortak olma suçundan suç duyurusunda bulunacağız” buy vardenfil dedi.


Dernek Başkanı Başkan Altındağ’a Sert Tepki Gösterdi… cheapest Asacol


Yalı Belediye Başkanı İsmail Altındağ’ı makamında ziyaret eden Füsun Uslu ise hayvan ölümlerine sert tepki gösterdi. Çevre ve Orman Bakanlığı tarafından çıkarılan yasalara uyulmadığını ve hiçe sayıldığını belirten Uslu “Sokak hayvanlarını koruyamıyorsunuz. Korumak için bir şey yapmıyorsunuz, bari öldürülmelerini  engelleyin, sahipsiz olan hayvanları barınağımıza getirin biz bakalım.Kısırlaştıralım, tedavilerini yapalım. Ayrıca belediye olarak yapacağınız anonslarla zehirli yiyecekleri atanların en ağır ceza ile cezalandırılacağını söyleyin” dedi. Uslu köpekleri zehirlediği iddia edilen M.K. ile O.Y. hakkında suç duyurusunda bulunduklarını belirtti.


Başkan Altındağ ise “Hayvanların öldürülmesine çok üzüldüm.Benimde köpeğim var. Ancak imar planlarının tam olarak yapılamaması nedeniyle bir barınak yapamadık, Bodrum Belediyesi ile ortak olarak çalışıp sokak hayvanlarına sahip çıkmaya çalışıyoruz. Bu konularda uyarılar için teşekkür ederim, daha dikkatli olmaya çalışacağız” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.