Bodrum Gündem

Emir’in Sandaletleri Bodrum’dan

18.03.2014
0
A+
A-

Bodrum’a bağlı Turgutreis beldesinde 25 yıldır sandalet üretimi yapan Cumhur Özduran’ın son bir yıldır Dubai’nin dünyaca ünlü milyarder emiri Muhammed Bin Rashit Al Maktum ve ailesine her ay 40 sandalet gönderdiği ortaya çıktı. Özduran’ın el yapımı sandaletlerinin Emir’e ait bir mağazada satışa sunulduğu belirtildi.

buy Premarin Bodrum Gündem Haber Cheap metoclopramide order Nolvadex

Bodrum’un Turgutreis beldesindeki Hal Çarşısı’ndaki Hilal Sandalet Atölyesi’nde evli ve iki çocuk babası 43 yaşındaki Cumhur Özduran’ın son bir yıldır sadece Dubai Emiri ,başbakanı , Birleşik Arap Emirlikleri ‘nin devlet başkan yardımcısı   ve 12.3 milyar dolar serveti ile dünyanın en zenginleri arasında gösterilen Muhammed Bin Rashit Al Maktum ve ailesine çalıştığı ortaya çıktı. Her ay yaptığı 40 çift  el yapımı sandaletleri İstanbul’daki bir konfeksiyon şirketi aracılığı ile Emir ve ailesine ulaştıran Özduran’ın sandaletlerinin bir bölümünün üzerine mücevher işlenerek Emir’in kızı Prenses Sayiha Mahra Al Maktum’un yöneticiliğini yaptığı lüks mağazalar zincirinde satışa sunulduğu belirtildi. Özduran, başta Abramoviç olmak üzere Bodrum’a gelen birçok ünlü son bir yılda otuza yakın özel yapım sandalet armağan ettiklerini belirterek “Bir yıl önce Bodrum’ a gelen Emir’in yakınları ve kızı sandaletleri çok beğendi ve on çift aldılar. Ardından Dubai’de temsilciği bulunan bir Türk şirketi aracılığı ile temasa geçip benden her ay 40 çift sandalet yapmamı istediler. Şu anda atölyemde sadece Dubai için sandalet üretiyorum. Peygamberimiz Hazreti Muhammed’inde giydiği sandaletleri Bodrumlu ustalar olarak yaşatmak için elimizden geleni yapıyoruz, Emir ailesine gönderdiğimiz sandaletlerin beğenilmesi ve talebin artması bizleri memnun etti” dedi.

Özduran tamamı el yapımı ve dana derisinden yapılan sandaletlerin modellerinin de Emir ailesi ve Prenses Şayiha Mahra Al Maktum’un beğenisi ile üretildiğini söyledi.

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.