Bodrum Gündem

SEVİNÇ GÖKBEL’E ANLAMLI PLAKET…

SEVİNÇ GÖKBEL’E ANLAMLI PLAKET…
28.09.2018
0
A+
A-

TÜRSAB Bodrum YTK Başkanı Yüksel Aslan, uzun yıllar boyunca TÜRSAB Bodrum YTK Başkanlığı yapan Gökbel’e TÜRSAB ve Bodrum Turizmi’ne yaptığı katkılarından dolayı bir plaket takdim etti.

Bodrum Gündem Haber

Geçtiğimiz aylarda yönetime gelen Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Bodrum Yöre Temsil Kurulu(YTK) 27.09.2018 tarihinde  yaptıkları yönetim kurulu toplantısında uzun dönem TÜRSAB Bodrum YTK Başkanlığı yapan Sevinç Gökbel’e katkılarından dolayı teşekkür etti.

TÜRSAB Bodrum YTK Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aslan ve yönetim kurulu üyelerinin  sezon değerlendirmesi ve gelecek sezonla ilgili görüşlerin paylaşıldığı toplantıya katılan Sevinç Gökbel’e toplantı sonunda bir plaket takdim etti.  TÜRSAB Bodrum YTK Başkanı Yüksel Aslan, uzun yıllar boyunca TÜRSAB Bodrum YTK Başkanlığı yapan Gökbel’e TÜRSAB ve Bodrum Turizmi’ne yaptığı katkılarından dolayı teşekkür etti.

Sevinç Gökbel kendisini duygulandıran teşekkür plaketini alarak, yeni seçilen YTK yönetim kuruluna başarılar diledi ve TÜRSAB Bodrum YTK’nın genç ve dinamik bir kurul tarafından yönetilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.